Onze nieuwsberichten

jul 04 2018

Ben jij ook zo gek op een urban jungle interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij geven je drie tips voor een beestachtig interieur!

jun 22 2018
Jobby the cat
Stoersnoer Nieuws

Hou jij wel van aparte items in je interieur? Of ben je op zoek naar een unieke tafellamp? Dan hebben we nu de perfecte lamp voor je gevonden!

Jobby the cat is de nieuwste creatie van Seletti, in samenwerking met Studio Job. Seletti ken je misschien al van de leuke aaplampen en muisjes, maar nu is ook deze kater toegevoegd aan het assortiment.

Dat is natuurlijk heel goed nieuws voor iedere kattenliefhebber! Zeker als je allergisch bent voor katten, maar er toch graag eentje wilt hebben. Deze hoeft zelfs niet te eten en de kattenbak hoeft nooit te worden verschoond!

jun 20 2018
Maak je eigen lichtsnoer!
Stoersnoer Nieuws

Je hebt ze vast weleens ergens zien hangen, bijvoorbeeld bij een festival, strandtent of een circus maar nu kun je ze bij ons in de winkel en online helemaal naar je eigen smaak maken! De lichtsnoeren zijn nu namelijk ook verkrijgbaar met een mooie stoffen mantel in veel verschillende kleuren zoals rood, mintgroen of koper.
Deze lichtsnoeren zijn superleuk om een gezellig, knus sfeertje te creëren, zowel binnen als buiten!