jun 20 2018

Maak je eigen lichtsnoer!

Stoersnoer Nieuws

Je hebt ze vast weleens ergens zien hangen, bijvoorbeeld bij een festival, strandtent of een circus maar nu kun je ze bij ons in de winkel en online helemaal naar je eigen smaak maken! De lichtsnoeren zijn nu namelijk ook verkrijgbaar met een mooie stoffen mantel in veel verschillende kleuren zoals rood, mintgroen of koper.
Deze lichtsnoeren zijn superleuk om een gezellig, knus sfeertje te creëren, zowel binnen als buiten!

Geschikt voor buiten

Het lichtsnoer is heel goed geschikt om buiten in de tuin op te hangen, alle onderdelen zijn namelijk waterdicht. Ze bestaan al heel lang en worden vooral gebruikt op markten en festivals, maar tegenwoordig hangen ook veel mensen ze thuis op. Met een mooi lichtsnoer kun je heel makkelijk een groot verschil maken in je tuin of op je balkon. Zeker op de lange zomeravonden is het fijn om je terras gezellig te verlichten.

Haal de feestverlichting ook eens naar binnen!

Natuurlijk is het ook mogelijk om het lichtsnoer binnen op te hangen, dat geeft een heel stoer effect. Hang hem bijvoorbeeld in een lege hoek als een tros, of gewoon als een sliert door de hele kamer. Ook op de badkamer of slaapkamer kun je met een lichtsnoer net wat meer sfeer creëeren.

De fittingen die erbij horen kun je gemakkelijk op de plek prikken waar jij ze wilt. Het snoer kan wel tot 25 meter lang en met zoveel lampjes als je zelf wilt. Elk ledlampje verbruikt namelijk maar 1 Watt!

Door de verschillende kleuren snoer en lampjes kun je een hele eigen draai geven, waardoor geen enkel lichtsnoer hetzelfde is.

Op dit moment zijn er koperkleurig, rood en mooi mintgroen snoer te verkrijgen. De lampjes zijn er in de kleuren wit, rood, blauw en groen.

Maar houd vooral onze website in de gaten want er komen snel meer kleurtjes aan!

De 3 leukste plekken voor je lichtsnoer

1. De baby- of kinderkamer
Als je het lichtsnoer combineert met de matte lampjes zijn ze nooit te fel voor de de gevoelige ogen van je baby of kind, maar geeft het wel genoeg licht.

2. Woonkamer
Krijg je het maar niet voor elkaar om je woonkamer helemaal naar je eigen smaak te maken? Probeer het dan eens met een mooi lichtsnoer! 

3. Buiten in de tuin
Hang het lichtsnoer mooi langs de rand van je terras of nonchalant om een boom heen, zo creëer je een leuk speels effect!

Gerelateerde producten

Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Je moet eerst inloggen om een bericht te plaatsen.