jun 22 2018

Jobby the cat

Stoersnoer Nieuws

Hou jij wel van aparte items in je interieur? Of ben je op zoek naar een unieke tafellamp? Dan hebben we nu de perfecte lamp voor je gevonden!

Jobby the cat is de nieuwste creatie van Seletti, in samenwerking met Studio Job. Seletti ken je misschien al van de leuke aaplampen en muisjes, maar nu is ook deze kater toegevoegd aan het assortiment.

Dat is natuurlijk heel goed nieuws voor iedere kattenliefhebber! Zeker als je allergisch bent voor katten, maar er toch graag eentje wilt hebben. Deze hoeft zelfs niet te eten en de kattenbak hoeft nooit te worden verschoond!

Het ontwerp

Jobby is ontworpen door de ontwerpers van Studio Job, onder meer bekend van de banana lamp en een aantal andere items uit het assortiment van Seletti. Zoals we van het Italiaanse designmerk gewend zijn, is ook dit weer een uniek item. 

Draadloos

Je kunt Jobby overal neerzetten, ook als er geen stopcontact in de buurt is. Hij is namelijk draadloos! Je kunt hem opladen met een (meegeleverd) USB-kabeltje. Het oplaadpunt vind je aan de achterkant, direct onder zijn staart. Het duurt ongeveer 3 uur voor hij helemaal is opgeladen, daarna brandt hij zo'n 30 uur. 

De schakelaar (die ook fungeert als dimmer) vind je onder het oplaadpunt. Jobby is een echte kater: als je zijn gouden ballen even aantikt gloeien zijn ogen op. Als je ze iets langer aanraakt kun je ze dimmen of feller laten schijnen. 

Deze kat beweegt dan misschien niet, hij verdient minstens zoveel aandacht als een echte! Zet hem op een mooie plek neer zodat hij een echte blikvanger in je interieur wordt.

Jobby is de braafste kat en te verkrijgen in 3 verschillende versies: zwart, wit en zwart/wit. Wees er snel bij, want ze rennen de deur uit!

Gerelateerde producten

Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Je moet eerst inloggen om een bericht te plaatsen.