jul 04 2018

3 Tips voor meer Jungle in huis

Stoersnoer Nieuws

Ben jij ook zo gek op een urban jungle interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij geven je drie tips voor een beestachtig interieur!

1 Apenstreken

In een jungle zijn apen natuurlijk onmisbaar. Als je wel eens in Azië bent geweest ken je ze vast wel: de Makaken. Seletti, een supertof italiaans designmerk, produceert aaplampen. Zwarte en witte apen die het leuk vinden om door je interieur te slingeren. De aaplampen hebben een kleine fitting in hun hand waarin ze een klein E14 LED-lampje vasthouden. Er zijn vier verschillende modellen: er is een zittende, een staande, een hangende aan de muur en een hangende voor aan je plafond. Leuk voor naast je bank, tussen je planten of in je keuken. Voor meer informatie over de aapjes klik dan even op deze link: Seletti aaplamp

seletti stoersnoer

Bron: www.homestock.nl

2 Diepgroen snoer

Ons prachtige diepgroene snoer doet ons altijd een beetje aan de lianen in de jungle denken. Hoe leuk is het om lianen thuis naast je bank te hebben? Of in je kinderkamer? Je kunt dit heel leuk creëren door een plafondkapje met meerdere gaten te kiezen. Bijvoorbeeld met 3, 4, 5, 8, of zelfs met 10 gaten! Je kunt dan in elk gat een lampje maken. Als je het snoer in verschillende lengtes knipt geef je het een extra speels effect, lianen zijn tenslotte ook niet allemaal even lang. We hebben ook verschillende groene fittingen, zoals bijvoorbeeld de groene porseleinen fitting, of de verschillende siliconen fittingen. Ook de zwarte porselein fittingen passen erg mooi bij het groene snoer. Als je een snoer en een fitting hebt gekozen heb je alleen nog een trekontlaster (die draai je boven in de fitting om het gewicht van de lamp beter te verdelen) en een lichtbron nodig. Omdat je meerdere lampjes naast elkaar hebt hangen (en misschien zelfs wel tegen elkaar aan) raden wij aan om LED lampen te kiezen. Wij hebben deze in veel verschillende vormen en maten. Om een rustig effect te maken kun je het best allemaal dezelfde vormen nemen. Wel kun je bijvoorbeeld spelen met grote en kleine bollen. Als de lamp hangt kun je voor een echte junglevibe nog een hangplant ophangen in een plantenhanger of op een plankje in de buurt van de lamp. Succes met knutselen! 

stoersnoer snoer
Bron: http://kolorowypantofelek.tumblr.com/post/129356219349

3 Vitra Elephant

De olifant van vitra is een echte designklassieker. Het origineel is van hout maar tegenwoordig zijn ze er in allerlei kleuren kunststof! Hij is zelfs verkrijgbaar in twee verschillende maten. In de jungle leven natuurlijk ook olifanten, vandaar onze derde tip. De grote staat super leuk naast je bank of in een kinderkamer. Een kleine olifant maakt je boekenkast helemaal af. 

het kerkhuisje stoersnoer

Bron: @het_kerkhuisje www.hetkerkhuisje.nl

Gerelateerde producten

Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Je moet eerst inloggen om een bericht te plaatsen.