Fitting metaal E40 matzwart Bekijk groter

Fitting metaal E40 matzwart

Robuuste metalen E40 fitting, voor een industriële uitstraling.

Op de rommelmarkt een oude lamp gevonden die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Dan zit je goed met onze matzwarte E40 fitting. Hij past perfect in een industrieel, Scandinavisch of klassiek interieur en kan gecombineerd worden met al ons strijkijzersnoerMeer details

FIT52

Nieuw

25,00 €

Stoersnoer levert fittingen in veel verschillende stijlen en materialen, dus er zit altijd wel iets tussen dat bij je interieur past!

Tip

Gebruik deze fittingen bijvoorbeeld om een oude lamp op te vrolijken of te repareren. Of maak zelf een lamp door ze te combineren met onze snoeren. Zoek je inspiratie? Bekijk onze mooie fittingenlichtbronnen en diverse andere onderdelen!

Wij proberen de kleur van onze fittingen zo goed mogelijk te fotograferen, maar de werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de foto.

Productinformatie:

  • Materiaal: Metaal
  • Zeer grote fitting (E40)
  • Inclusief trekontlaster. 

Recensies

Schrijf uw recensie

Fitting metaal E40 matzwart

Fitting metaal E40 matzwart

Robuuste metalen E40 fitting, voor een industriële uitstraling.

Op de rommelmarkt een oude lamp gevonden die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Dan zit je goed met onze matzwarte E40 fitting. Hij past perfect in een industrieel, Scandinavisch of klassiek interieur en kan gecombineerd worden met al ons strijkijzersnoerSchrijf uw recensie